Da Frame oblikovanje obrvi

Oblikovanje in barvanje obrvi s kano za urejen izgled skozi cel dopust

Dopust, naj bo v gorah, na morju, v mestu, vsi se ga veselimo, vendar pa nam poletne temperature dostikrat povzročajo negotovosti glede obstojnosti naših ličil in posledično izgleda.

Dlje obstojno ličenje s kano ti bo zagotovo všeč! Naravna kozmetika, ki za svoj učinek ne potrebuje škodljivih razvijalcev in je obstojno 4-6 tednov, ti bo skozi cel dopust pomagala izgledati urejeno.

Ampak pazi!

Bo oblikovanje in barvanje obrvi s kano na soncu posvetlijo?

Ne! Odtenek, ki ga nanesemo na obrvi obstane kljub UV žarkom, je pa potrebno vedeti, da če se boste izpostavljali soncu cel dan, se sončili z nizkim zaščitnim faktorjem in dobili temnejši ten, bo kontrast med obrvmi in tenom na obrazu manjša kot pred odhodom na dopust. Torej, če gremo na dopust blede polti s temno obarvanimi obrvmi, se na dopustu sončimo in dobimo zagorelo polt, obrvi tudi ne bodo več videti tako temne.

Bo oblikovanje in barvanje obrvi s kano zaradi morja zbledelo?

Ne, če se boste po kopanju v morju umili s sladko vodo. Morska sol je v kozmetiki veliko uporabljena v pilingih za telo, ker drobni kristalčki soli vežejo nase vlago in s tem tudi drobne delce plasti na koži. Če pustite sol na obrazu po kopanju, s tem lahko nehote delate piling, saj malo drgnjenja, ko si boste nadeli klobuček za zaščito glave, z roko pogladili lase v figo ali z brisačo obrisali kožo in nehote tudi obrvi. Male nepozornosti, ki imajo svoje posledice, zato svetujem, da v kolikor na plaži ni tušev, s seboj na plažo vzamete vsaj eno plastenko sladke vode za umivanje obraza.

Pa prijeten dopust, XOXO