Da Frame oblikovanje obrvi

Pogoji poslovanja

SPLOŠNO

Dostop do spletne strani je uporabnikom dovoljen zgolj kot kratkotrajnim obiskovalcem spletne strani. Pridržujemo si pravico, da umaknemo ali spremenimo storitev brez predhodnega obvestila. Za nedostopanje do vsebin ali nedosegljivost spletne strani iz kakršnegakoli razloga ne nosimo nikakršne odgovornosti. Prav tako ne nosimo nikakršne odgovornosti, če iz kakršnega koli razloga ta spletna stran ni na voljo v vsakem trenutku ali v katerem koli obdobju.

NAROČANJE

Naročanje poteka preko spletne strani, pod zavihkom Naročanje, kjer si sami izbere dan in čas opravljanja storitve in sledite navodilom. Prav tako se lahko na storitve naročajo samo osebe, ki so starejše od 18 let.

Na termine prosimo, da prihajate ob dogovorjeni uri in ne prej, sicer počakate zunaj.

V kolikor na termin ne morate priti, nas obvestite, da se dogovorimo za nov termin.

Če na termin ne pridete in nas o tem, da vas ne bo, ne obvestite, vam ob naslednji rezervaciji predhodno pošljemo predračun, ki je kot plačan v 24 urah, pogoj za rezervacijo novega termina. Če na termin, ki je bil plačan po predračunu, ne pridete, vam denarja ne vrnemo.

Ob izrednih primerih si pridržujemo pravico, da lahko kadar koli stranki plačilo predračuna (rok plačila 24 ur) ponudimo kot pogoj za rezervacijo termina brez možnosti prestavljanja. Če na dogovorjen termin ne pridete, se smatra, da je bila storitev opravljena in se vam denarja ne vrača.

AKCIJE IN POPUSTI

Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.

V kolikor na termin, ki ste ga rezervirali v času akcije ali po akcijski ceni, ne pridete, vam akcijska cena ne velja več.

PLAČEVANJE

Plačevanje je možno gotovinsko.

Spremembe v cenah veljajo od 1.1.2023

LASTNIŠTVO

Z dnem 1.6.2021 se je lastništvo z Degriz d.o.o. preneslo na Da Frame, Katra Lah s.p..

Da Frame, kozmetične storitve, Katra Lah s.p., Na klančku 4, 1000 Ljubljana.