Da Frame oblikovanje obrvi

Pogoji poslovanja

SPLOŠNO

Dostop do spletne strani je uporabnikom dovoljen zgolj kot kratkotrajnim obiskovalcem spletne strani. Pridržujemo si pravico, da umaknemo ali spremenimo storitev brez predhodnega obvestila. Za nedostopanje do vsebin ali nedosegljivost spletne strani iz kakršnegakoli razloga ne nosimo nikakršne odgovornosti. Prav tako ne nosimo nikakršne ogovornosti, če iz kakršnega koli razloga ta spletna stran ni na voljo v vsakem trenutku ali v katerem koli obdobju.

NAROČANJE

Naročanje poteka preko spletne strani, pod zavihkom Termini, kjer si obiskovalec izbere dan, čas in lokacijo opravljanja storitve. Proste termine se vsak konec meseca objavi za prihodnji mesec. Prav tako se lahko na storitve naročajo samo osebe, ki so starejše od 18 let.

Na termine prosimo, da prihajate ob dogovorjeni uri.

V kolikor na termin ne morate priti, nas obvestite, da se dogovorimo za nov termin. Če na termin ne pridete in nas o tem, da vas ne bo, ne obvestite, vam ob naslednji rezervaciji predhodno pošljemo predračun kot pogoj za rezervacijo dotičnega termina. Če na termin, ki je bil plačan po predračunu, ne pridete, vam denarja ne vrnemo.

AKCIJE IN POPUSTI

Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.

V kolikor na termin, ki ste ga rezervirali v času akcije ali po akcijski ceni, ne pridete, nas o tem ne obvestite po e-mailu, ne rezervirate drug/nov termin, vam akcijska cena ne velja več.

PLAČEVANJE

Plačevanje je možno z gotovino in kartico.

LASTNIŠTVO

Z dnem 1.12.2019 se je lastništvo s Katre Lah s.p. preneslo na Degriz d.o.o.