Da Frame oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi

Pravilno oblikovanje obrvi daje obrazu novo izraznosti in urejen izgled.

Profesionalno oblikovanje obrvi je prav tako individualen postopek, personaliziran za vsako stranko, saj ima vsaka svoj par obrvi, zato pri Da Frame ne verjamemo v šablone, ampak za oblikovanje obrvi uporabljamo druge profesionalne metode za merjenje in izris simetrije še tako zahtevnih obrvi.

  • oblikovanje obrvi je individualno in personalizirano, brez šablon
  • obrvi v povprečju rastejo 20 krat iz enega folikla, zato z vztrajnim puljenjem lahko dlačica neha rast
  • da se obrv popolnoma obnovi potrebuje 6 do 8 tednov, zato je priporočljivo pred profesionalnim oblikovanjem obrvi tudi počakati, da se točno vidi kakšno je stanje obrvi in se lažje določi cilj


VIDEO:
Oblikovanje obrvi


Kako poteka oblikovanje obrvi

1. Posvet s stranko 

Prisluhnemo željam stranke, ocenimo sedanje stanje obrvi in se dogovorimo za cilj.

2. Čiščenje, merjenje in simetrija

Ko se dogovorimo o obliki, stranki predel obrvi dobro očistimo ličil in začnemo z izrisom simetrije in merjenjem. Za oblikovanje obrvi pridejo v poštev različna orodja posebej za oblikovanje obrvi.

3. Oblikovanje

Zdaj pa puljenje, voskanje in striženje do dogovorjene oblike. Na koncu kožo očistimo.


Zakaj izbrati profesionalno oblikovanje obrvi

Moda se stalno spreminja tudi v kozmetiki in ličenju, saj so bila samo v 70tih v modi ozke obrvi, danes pa so košate. Kaj se je zgodilo z vsemi, ki so si jih prekomerno pulile? Nehale so rast. Vsi smo posebej pozorni na svoj izgled, sploh obraz, zato nam preozko ali napačno oblikovanje obrvi lahko kvari razpoloženje in nam dajo napačno izraznosti.Naročanje na oblikovanje obrvi

Predno se odločite za profesionalno oblikovanje obrvi je priporočljivo obrvi pustiti rasti vsaj 4 tedne oziroma 6 do 8 tednov, če gre za popolno preoblikovanje obrvi, da se vidi v kakšnem stanju so obrvi in lažje najde kompromis med željami stranke in oblikovanjem naravnih obrvi.

Za rezervacijo svojega termina preprosto izberite lokacijo, dan in uro termina v spodnjem koledarju. Izbirate lahko med Ljubljano; Na klančku 4 in Celjem; Gorica pri Šmartnem 45A. Rezervacijo zaključite s klikom na Potrdi. V kolikor želite izbrati drug termin, kliknite na Prekliči.

Termini so objavljeni za naslednji mesec, zato v kolikor bi želeli termin dlje v naprej, izven označenih terminov nam pišite na info@da-frame.com ali pokličite na 041 236 988.


rezervacija termina barvanje obrvi s kano

VIDEO:
Postopek naročanja na oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi v Celju

Naš studio v Celju je na Gorici pri Šmartnem 45A, 2 minuti vožnje od bara Pišek na Lopati, oziroma avtocestni izvoz Celje-zahod (Lopata), kjer se prav tako lahko naročite dopoldan kot popoldan, med opoldansko malico in med vikendi. Za proste termine pa lahko preverite tukaj.

Oblikovanje obrvi v Ljubljani

Lahko pa nas obiščete v Ljubljani na naslovu Na klančku 4, blizu ZD Moste in Halo Pinki, kjer se lahko naročite dopoldan, popoldan, med opoldansko malico in med vikendi. Svoj termin lahko rezervirate tukaj.


Vzdrževanje oblikovanih obrvi

Če ste si do oblikovanja obrvi pustili obrvi rasti in po oblikovanju dobili želeno obliko, ni vdrževanje več težko, saj je oblika urejena, pozorni ste le na drobne dlačice, ki so izven oblike, kar lahko opazite že po nekaj dneh od obiska profesionalnega oblikovanja obrvi, saj dlačice rastejo v različnih intervalih. V kolikor boste potrebovali pomoč pa nas lahko obiščete v eni od dveh lokacij, kjer vam bomo z veseljem pomagali.


Če se prijavite na naše e-novice vam takoj podarimo 20% popust.

Sledite nam na Facebooku in Instagramu in ne zamudite posebnih ugodnosti in nagradnih iger kako še ceneje do barvanja obrvi s kano.

Facebook

Instagram

Instagram