Da Frame oblikovanje obrvi

Barvanje obrvi s kano

Polepšajte svoj izgled s poudarjenimi obrvmi in naravno kozmetiko, izberite barvanje obrvi s kano.

Kana omogoča blag trajni učinek ličenja brez rdečega pigmenta. Primerna je tudi za tiste z občutljivo kožo, saj za postopek barvanja obrvi s kano ne potrebujemo različnih kemikalij in razvijalcev barv. Naravno sestavine dlačice negujejo in jim dajo lesk ter omogočajo, da kana na dlačicah obstoji 4-6 tednov, na koži pa do 4 dni.

  • barvanje obrvi s kano je individualen/personaliziran postopek
  • kljub obstojnosti od 4 do 6 tednov je barvanje s kano popolnoma neboleče in ne povzroča reakcij 
  • kakovostna barva vaše obrvi neguje
  • brez rdečega pigmenta in za vse vrste dlačic obrvi, od temnih, svetlih, gosto ali redko poraščenih


VIDEO:
Barvanje s kano


Kako poteka barvanje obrvi s kano

1. Posvet s stranko 

Prisluhnemo željam stranke, ocenimo sedanje stanje obrvi in se dogovorimo za primeren odtenek kane in obliko obrvi.

2. Čiščenje in merjenje

Stranki predel obrvi dobro očistimo ličil in pričnemo z izrisom simetrije in merjenjem.

3. Priprava kane za barvanje

Odtenki kane za barvanje obrvi se med seboj lahko mešajo, zato lahko dobimo kar najbolj točen odtenek, ki mu dodamo mineralno tekočino in nanesemo na obrvi.

4. Oblikovanje

Medtem, ko kana na obrveh deluje 15 do 20 minut, se lotimo oblikovanja obrvi z najbolj natančnimi metodami (pinceta ali vosek).

Kano nato izperemo z obrvi z vlažno vatko dokler na vatki ni več sledi kane.


Zakaj izbrati barvanje obrvi s kano

Kana je popolnoma rastlinsko naravno barvilo, na voljo je v več odtenkih, ki se med seboj lahko mešajo, tako vsaka stranka dobi najbolj naraven končni izgled.

Ker je kana naravna, je super produkt za ljudi z občutljivo kožo in tiste nagnjene k alergijskim reakcijam, saj kože ne draži.

Obstojnost pri kani je 4 do 6 tednov, s kože pa se izpere že po nekaj dneh.

Dober primer je barvanje las na temnejši odtenek, ko je prvih nekaj dni obarvano tudi lasišče, potem pa se izpere in barvani lasje izgledajo bolj naravno. Odtenki so primerni za zelo svetlolase in blondince kot za temnolase.

Obrvi so kot okvir obraza, zato če jih tudi vi želite oblikovati, poudariti ali le poenotiti, potem je barvanje obrvi s kano prava rešitev. Naravno barvilo, ki ne vsebuje kemikalij in razvijalcev barve, ki lahko puščajo reakcije na koži, je primerno tudi za tiste z občutljivo kožo. Poleg primernega odtenka se bomo pogovorili tudi o željeni obliki in našli cilj.


Naročanje na barvanju s kano

Za rezervacijo svojega termina preprosto izberite dan in uro termina v zavihku “Naročanje”. Rezervacija je potrjena, ko prejmete e-pošto in sms obvestilo o rezerviranem terminu.