Da Frame oblikovanje obrvi

Klasično podaljševanje trepalnic

Zakaj sem se odločila za klasično podaljševanje trepalnic, ko pa je na tržišču že toliko ponudnic?

Veliko vas prihaja na oblikovanje in barvanje obrvi s kano, ker izgleda naravno in je dlje obstojno. In ravno ve ste bile tako motivacija kot ideja, da bi na enako naraven izgled uredila tudi trepalnice in s tem celosten pogled.

Oblikovanje in barvanje obrvi s kano + klasično podaljševanje trepalnic

Vedno stremim k temu, da oblikovanje in barvanje obrvi izgleda naravno, da na prvi pogled težko ugotovimo kaj ima neka ženska na sebi, ki jo naredi tako zelo naravno lepo. Prav tako tudi sama najraje nosim od ličil le maskaro in seveda kano na obrveh, ampak če lahko dam tudi maskaro na stran in sem urejena, mi bo to prihranilo veliko jutranjega urejanja.

Klasično podaljševanje trepalnic

Klasično podaljševanje trepalnic je postopek podaljšanja in zgoščenja vaših naravnih trepalnic. Umetne trepalnice, ki se nanašajo na vaše naravne, so sintetična vlakna, ki izgledajo kot na naravne trepalnice.

Podaljševanje trepalnic poteka z nanašanjem ene sintetične trepalnice na eno naravno trepalnico, kar daje bolj bogat in poln videz, kot bi imeli nanešeno maskaro.

Debelino, ukrivljenost in dolžino sintetičnih (umetnih) trepalnic se dogovori pred postopkom, ko opravimo posvet s stranko.

Korektura oz. refil se dela po 3-4 tednih, kjer se doda sintetične trepalnice na novo zrasle vaše trepalnice, odstrani trepalnice, ki se slabo držijo in neguje tiste, ki so trdno pritrjene.