Da Frame oblikovanje obrvi

Moj “must have” skozi celo leto, ne le pred dopustom

Sebe bi opisala kot leno, ko pride do ličenja in ne predstavljam si, da bi zjutri vstala nekoliko prej, da bi se naličila. Poleg tega mi občutek podlage na koži ni všeč in pudram se res samo pozimi, čez leto pa tu in tam BB krema in puder v kamnu, da ublažim sijaj.

Ampak kljub temu sem rada urejena. Nismo vse?

Moji must have-i mi dajo ravno to – dovolj spanja, da se lahko zbudim že napol urejena in več časa za kaj drugega kot ličenje. Obstojni so tudi kadar me ujame dež, se potim, spim ali kopam.

Powder brows – senčenje obrvi

Včasih, ko sem bila še svetlolaska in redna obiskovalka frizerja, sem si obrvi oblikovala po tehniki microbladinga (japonsko oblikovanje), ker se si želela bolj naravnega look-a, ne prevelike kontrasti z mojimi, že tako temnimi, obrvmi in na svtlo barvanimi lasmi.

Ko sem se odločila nehati z barvanjem in nositi svojo naravno barvo las, sem kasneje tudi obrvi bolj poudarila s tehniko powder brows.

Tehniki microblading (japonsko oblikovanje) in powder brow bom najverjeteje uporabljala do konca življenja, ker mi moje obrvi zelo redko rastejo kot posledica prekomernega puljenja v mladosti in najbolj sem hvaležna, da obstajata. Nikoli ne bom pozabila kako srečna sem bila, ko sem spet imela svoje obrvi.

Barvanje obrvi s kano

Tako je! Kljub temu, da imam obrvi oblikovane s tehiko powder brows ali pred tem microblading, je barvanje obrvi s kano še vedno nekaj kar počnem na vsake dva meseca, saj se nekje posveti kakšna svetla dlačica ali celo bela in da je be bi izpulila, jih raje barvam s kano, ker se je barvanje obrvi s kano izkazalo, da super prekriva tudi sive dlačice.

Podaljševanje trepalnic 1 na 1

Ko imam osnovo urejeno, si dodam še kick. Podaljšane trepalnice 1 na 1 so kot efekt maskare in ker mi mojih ne poškodujejo, je to še moj tretji must have. Vsakih nekaj mesecev sicer naredim pauzo za kakšen mesec, zato da imam mirno vest zaradi svojih trepalnic, sicer pa redno hodim na korekturo h kolegici stilistki.

Tudi med poletjem mi podaljševanje trepalnic lepo obstoji, ne odpadajo nič več kot sicer, je pa res, da se tudi na dopustu ne potapljam in jih nekoliko držim stran od slane vode.