Da Frame oblikovanje obrvi

Microblading in puder oblikovanje obrvi na plaži

Vse kar moraš vedeti, da permanentno oblikovanje obrvi ostane obstojno čim dlje.

Kako skrbeti za permanento oblikovane obrvi na plaži, da bodo te ostale obstojne?

Si tudi ti ena tistih, ki si pač mora obrvi dodatno oplemenititi s pomočjo različnih tehnik permanentnega oblikovanja obrvi, ker tvoja naravna oblika obrvi ni to kar si želiš ali je ostala ozka od prekomernega puljenja? Potem te razumem in vedi, da nisi edina.

Si našla stilistko, s katero sta oblikovali obrvi z eno izmed permanentnih ali dlje obstojnih tehnik (microblading ali powder-puder), zdaj pa te skrbi, da bodo prehitro zbledele, saj so ti tako zelo všeč, poleg tega pa se počutiš še bolj samozavestno.. Tudi tukaj te razumem in vedi, da nisi edina.

Takoj po postopku permanentnega oblikovanja obrvi (microblading ali powder-puder), nastopi obdobje celjenja. Nekaj dni bo koža potrebovala, da se pomiri, če je oteklina, da se ta poleže in se prične luščiti. Po cca enem tednu bi se morale celotne obrvi že oluščiti in ker je spodaj sveže poceljena koža, je uporaba kreme s SPF zaželjena.

Kako dolgo uporabljati kremo s SPF

Se spomniš, ko/če si imela mozolj, ki ste ga stiskala tako dolgo, da je nastala ranica in potem hrasta. Hrasto spraskaš s kože, kot da nič ni bilo tam in je spet videti kot pred mozoljem, ne?! Ampak, ko pa se zvečer pogledaš v ogledalo, vidiš, da j tam zdaj rjava pika! To se zgodi, ker je koža hiperpigmentirala. Ravno zato je pomembna krema s SPF, sploh ko je v kožo poleg tega vnešen še pigment. torej, če do sedaj kreme s SPF nisi uporabljala, ti svetujem, da začneš, saj boš tako ne le zaščitila permanento oblikovane obrvi in poskrbela, da bo barva pigmenta ostala taka kot mora, vendar boš tudi svojo kožo zaščitila pred hiperpigmentacijo.

Prijetno poletje 😉