Da Frame oblikovanje obrvi

Nasveti za pravilno podaljšane trepalnice

Kaj bi za podaljševanje trepalnic morala uporabljati in vedeti?

Predpriprava:

Kako pripraviš trepalnice za podaljševanje je pomemben korak. Jih očistiš pred podaljšanjem? S čim jih očistiš? Lahko, da jih ne in naneseš nanje samo primer. Lahko tudi primerja ne naneseš, ker si tako prej očistila trepalnice.

Moj nasvet je, da trepalnice očisti. Jaz uporabljam čistilno peno pa če tudi klientka pove, da si je odstranila ličila pred terminom doma. Nato jih pripravi na podaljševanje z nanosom primerja in začni s podaljševanjem.

Priprava na podaljševanje trepalnic:

Poleg palete s trepalnicami in pincet, je bolj pomembno kako boš namestila zaščitni obliž (lunco) na spodnje trepalnice. Vsaka klientka bo imela drugačno, samosvojo obliko oči in ne bo vedno lahko zaščititi vse spodnje trepalnice, a ne obupaj! Pomagaj si z mikroporjem in pazljivo oblepi ob narastišču.

Dobro pretresi lepilo in majhno kapljico kampni na kamen ter prični s podaljševanjem trepalnic. Ampak res dobro prestresi!

Zaključek:

Ne glede na tehniko, ki jo uporabljaš za podaljšanje trepalnic (volumen ali klasika) jih sproti vedno krtači in zaključi podaljševanje z nanosom fiksatorja (bonderja). Trepalnice dobro pofenam, kar naredim tudi v predpripravi na podaljševanje po čiščenju in med samim podaljševanjem trepalnic.

Majhni triki, ki jih osvojiš skozi delo ti bodo dali boljši rezultat in lepo podaljšane trepalnice in peljali od začetnice do mojstrice. Dejstvo je, da je potrebno vlagati čas za vajo, strpnost in denar v kvalitetne pripomočke. Ne hiti z delom in ne primerjaj se z drugimi. Podaljševanje trepalnic je lepotna storitev in zahteva strpnost in natančnosti.

Se ti zdi, da sem kaj pomembnega izpustila? Napiši mi v komentar in bom odgovorila takoj, ko bom lahko. 🙂